Geen producten (0)

Service

 
    Klantenservice

     Bestelinformatie

         Betalen

         Bezorgen & afhalen

    Ruilen & retourneren

    Sponsoring

Betalen

Betaalmethodes

Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen: 
  • iDEAL 
  • Overboeking via Mollie
  • Betalen per overboeking
  • Betalen bij afhalen

iDEAL

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betaalmethode voor online shoppen. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent namelijk af via de online betaalomgeving die jij gewend bent. Je wordt namelijk direct doorgeleid naar de betaalpagina van jouw bank. Je kunt iDEAL gebruiken als je een rekening hebt bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Fortis, Friesland Bank, SNS Bank en de Rabobank. Als internetbankierder kun je meteen gebruik maken van iDEAL.

Hoe werkt iDEAL?

Een bestelling betalen is zo gepiept! Bij stap drie van het bestelproces kun je uit een betaalwijze kiezen, dus ook onder andere iDEAL. Selecteer vervolgens jouw bank en je zult automatisch worden doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald waardoor wij aan de slag kunnen met het verwerken van je bestelling.

Houd je bankpas en eventuele identificatiemethode bij de hand tijdens het besteltraject.
Goed om te weten is dat er voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn geen bijkomende kosten zijn!

Horsemusthaves is niet verantwoordelijk voor typefouten en modelwijzigingen op de site.
Aan onrechtmatige prijs informatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van het product, wanneer een product niet meer leverbaar is, wordt je per mail op de hoogte gebracht. We zoeken eventueel een goede vervanging voor je uit.